Bereiding
- Schraap de vanille uit het stokje.
- Breng de balsamicoazijn met suiker, laurierblad, de vanille en het stokje aan de kook en laat inkoken tot de helft, ongeveer 104 graden. (Let op dit kan opeens heel snel gaan.)
- Verwijder het laurierblad en het vanillestokje uit de pan.
- Schil de appel en de meloen en snijd in blokjes en besprenkel met limoensap.
- Snijd de druiven en aardbeien door de helft.
- Doe het samen in een glas en besprenkel met de balsamicosiroop.
Wist u dat galiameloen niet alleen heerlijk zoet is, maar ook boordevol voedingsstoffen zit, zoals al het fruit? Deze meloen is rijk aan vitamine C, wat helpt bij het versterken van het immuunsysteem, en bevat ook veel water, wat bijdraagt aan een goede hydratatie. Een perfecte keuze voor een frisse en gezonde fruitsalade met vanille-balsamicosiroop!
Voedingswaardes (gegenereerd door AI): 103 kcal, 1 gram eiwit, 0 gram vet waarvan 0 gram verzadigd, 25 gram koolhydraten waarvan 21 gram suiker, 3 gram vezels, 0.03 gram zout.