Ingrediënten
(voor 2 personen)
- 4 eieren
- 100 g hüttenkäse
- 0,5 courgette
- 1 rode paprika
- 1 kleine rode ui
- 1 handje champignons
- 1 el olijfolie
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 snufje peper (naar smaak)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Hak de rode ui fijn en snijd de rode paprika in kleine blokjes, de courgette in halve plakjes en het handje champignons in dunne plakjes.
- Verhit de olijfolie in een ovenbestendige koekenpan en fruit de ui 2 minuten.
- Voeg de courgette en paprika toe en bak 5 minuten mee tot ze iets zachter zijn.
- Doe de aangebakken groenten in een kleine ovenschaal.
- Klop de eieren los met de hüttenkäse, oregano en peper.
- Giet het eimengsel over de groenten in de ovenschaal.
- Zet de schaal ongeveer 15 minuten in de oven tot de frittata volledig gaar is.







